Kom op stage in Ter Meeren

Ben je nieuwsgierig naar de leefwereld van ouderen? Wil je weten wat het betekent in een woonzorgcentrum te werken? Twijfel je nog welke kant je op wil met je studiekeuze? Overweeg je een carrièrewissel naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector?

Dat zijn allemaal goede redenen om in een van onze woningen stage te komen lopen.  Ter Meeren beschikt over een ruim dienstverleningsaanbod naar ouderen, in residentiële zorg en thuisondersteunende diensten.  Samenwerken met onze collega’s biedt jou uitdagende ontwikkelingskansen en wij staan garant voor een goede begeleiding.

In woonzorgcentrum Ter Meeren organiseren we stageplaatsen en leertrajecten voor zorg- of verpleegkundigen in spe, woningassistenten, technici, logistiek medewerkers, maatschappelijk werkers en paramedici. Als student krijg je altijd een stagementor toegewezen en de teamleden delen graag hun vakkennis en ze wisselen voortdurend ervaringen met je uit, en dat vanuit de verschillende disciplines.

We laten je graag kennis maken met belevingsgericht werken, vraaggestuurde totaalzorg en het kleinschalig genormaliseerd wonen. We werken daartoe regelmatig samen met deze opleidingsinstellingen en scholen: