Nieuwsbrief augustus

Beste bewoner  en familie,

De nationale veiligheidsraad heeft maandag een aantal drastische maatregelen moeten nemen. We hadden gehoopt op beter nieuws maar we zijn ook verplicht een aantal  zaken terug te schroeven. Het was nochtans duidelijk: afstand houden, mondmasker aan indien dit niet gaat,  handen wassen en niezen en hoesten in je elleboog. In ter Meeren gaven we het goede voorbeeld: bewoners en familie  houden voldoende afstand, zijn heel begripvol voor al de maatregelen die vaak week op week wijzigden. Resultaat: geen besmetting te bespeuren!

We kunnen fier zijn op ons huis!

En het is ook deze trots die ons overeind houdt bij het begin van deze tweede golf. Want we zijn moe, ook een beetje boos en vol onbegrip hoe  het toch weer zo ver is kunnen komen …

Het is voor niemand gemakkelijk zich altijd te houden aan de regels maar we weten voor wie we het doen: voor onszelf, voor onze geliefden, voor onze medebewoners en familie én voor onze medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven. De waardering die jullie daarmee ook naar de medewerkers geven, geeft hen dat beetje extra veerkracht om er terug tegenaan te gaan.

Dus dank je wel aan iedereen voor al het geleverde werk, de woorden van moed, de opbeurende grapjes, de aandacht voor elkaar.

En hopelijk brengt de toekomst snel weer de belofte van versoepelingen dat we elkaar eens goed kunnen vastpakken.

Nog een fijne zomer!

Griet Robberechts

Algemeen directeur Woonzorgnet-Dijleland

[nieuwsbrief TM augustus2020] – PDF