Nieuwsbrief TM oktober 19

Nieuwsbrief oktober

Beste bewoners,

 

Ik heb de indruk dat de maanden mekaar meer en meer in sneller tempo opvolgen. Het lijkt nog gisteren dat ik jullie hier mocht begroeten in de nieuwsbrief van september en oktober meldt zich al aan.

In tegenstelling tot de vorige brieven, ben ik deze aan het neerschrijven met het geluid van hevige plensbuien op de achtergrond. De herfst kan zich niet beter aankondigen dan een serieuze breuklijn te trekken met de mooie, zomerse en ook wel wat te droge periode die we hebben mogen genieten de voorbije maanden. Het ijssalon van vrijdag 27 september was dan ook binnen Ter Meeren een finalestukje van de vele leuke zomerse activiteiten. Ik ben benieuwd wat de medewerkers en vrijwilligers voor het najaar voor jullie in petto hebben. De activiteitenkalender zal zeker een andere invulling geven met meer binnenshuis activiteiten.

Ik kan jullie alvast vertellen dat we een zeer mooi proefproject gaan opstarten. Dit alles zal nog wel buiten de muren van Ter Meeren zich afspelen. Een bewegingsbank zal ons gedurende 3 weken uitnodigen en triggeren om mekaar daar actief te ontmoeten. Verschillende medewerkers worden opgeleid om jullie hierbij deskundig bij te staan. Ik ben alvast benieuwd naar jullie mening, die we binnen dit project ook echt nodig hebben.
Hou alvast de prikborden in de gaten voor verdere nuttige info.

 

Veel leesgenot,

Eddy Devolder, dagelijks verantwoordelijke

[nieuwsbrief TM oktober 2019] – PDF