GEEF OM ZORG

Ter Meeren investeert continu in kwaliteitswinst voor de bewoners en hun omgeving, in medewerkers en vrijwilligers.
Wil je meer weten over de fiscale voordelen van giften en schenkingen?  Kijk dan ook even bij Woonzorgnet-Dijleland vzw.

Waarom geven om zorg?

De ontwikkeling van kwalitatieve ouderenzorg ligt je nauw aan het hart. Je wil bijdragen aan een veilige en huiselijke omgeving waar bewoners ongeacht de specifieke zorgvraag vooral zichzelf kunnen zijn. Je hebt familieleden, vrienden, kennissen in Ter Meeren. Je bent overtuigd van de dagelijkse inzet van onze medewerkers en gelooft in het zorgbeleid.
Daarom wil je Ter Meeren steunen en dat kan op verschillende manieren.

Wij kunnen met uw bijdrage meer projecten realiseren om te werken aan een betere leefomgeving voor de bewoners, hun families en de bezoekers van het dagcentrum. Uw steun betekent dus voor ons net dat tikkeltje meer voor hen!

Steun woonzorgcentrum Ter Meeren

Steun Ter Meeren met een materiële gift of sponsor een project. Uw financiële steun wordt altijd bestemd volgens jouw voorkeur en wij kunnen met jouw bijdrage meer kwaliteit van leven realiseren voor de bewoners, hun families en de bezoekers van het dagcentrum. Jouw steun maakt het verschil!

Storten kan op het rekeningnummer BE86 7343 7003 0050 van Woonzorgnet-Dijleland VZW-Ter Meeren. Gelieve bij je storting te vermelden of jouw gift voor een specifiek project bestemd is, of voor de algemene werking van Ter Meeren.

Lopende sponsorprojecten:

  • De aankoop van een Dinasleep: dit sponsor project is afgerond. Bedankt voor jullie steun!
  • Inrichting van een stilteplek
  • Steun bij de omgevingsaanleg: aankoop van plantgoed, tuinbank, …

Voor de inrichting van de nieuwe tuin hebben we een geboortelijst aangemaakt. Langs deze weg kunnen jullie kijken waarvoor we sparen, en hier een bijdrage aan leveren. Deze lijst vinden jullie terug op: https://app.pakske.be/lijst/tuin.
Wens je een factuur? Bezorg ons dan je facturatiegegevens via mail bij: katrien.philips@termeeren.be.

Voor meer info over giften en schenkingen kan u steeds terecht bij de campusdirecteur bij WZC Ter Meeren, via: info@termeeren.be of 016/47.13.51

Troop jij mee?

Koopt u wel eens wat online?

Ter Meeren heeft een unieke Trooperpagina, met daarop links naar verschillende webshops. Als je via zo een link naar jouw favoriete webshop surft, weet de shop dat jij ons woonzorgcentrum wil steunen. De link doet het werk, en jij kan gewoon online aankopen doen zoals je dat normaal doet. Zonder één euro extra uit te geven gaat er voor elke aankoop die jij doet een percentje naar de sponsorrekening van Ter Meeren!