Aangepaste quarantaineregels Woning 6 – 8/12/2021

Beste bewoner, beste familie, beste medewerker,

Ondertussen zijn de testresultaten van de 2de aangekondigde testing gekend van de bewoners van W6. Iedereen testte negatief met uitzondering van 1 bewoner die positief testte. Gezien de incubatieperiode en de huidige richtlijnen geldt er een quarantaine voor deze woning tot volgende week vrijdag.

De bewoners van woning 6 zullen op de woning blijven, waarbij de eerder positief geteste bewoner en de nu recente positief geteste bewoner in kamerrestrictie blijven.

Tijdens deze periode tot volgende week vrijdag 17 december vragen we het bezoek voor de bewoners van W6 tot een minimum te beperken. Wanneer er dan toch bezoek wenst langs te komen is dit uitsluitend op de kamer van de bewoner en houden de bezoekers rekening met de strikt op te volgen regels van constant dragen van mondmasker, voldoende afstand houden en goed ventileren van de kamer tijdens het bezoek. We beseffen dat dit inspanningen vergt, maar op deze manier kunnen de bewoners volgende week ook een mooie Kerstperiode tegemoet gaan waarbij ze de woning kunnen verlaten en het bezoek opnieuw onbeperkt kan worden toegestaan, mits natuurlijk het naleven van de geldende richtlijnen.

We hopen dan ook op ieders begrip om deze periode samen op een veilige een aangename manier te overbruggen.

Indien er vragen zijn, kan u ons contacteren via bezoek@termeeren.be of tijdens de kantooruren op 016/47 13 51

Het Outbreakteam