Nieuwsbrief mei

Beste bewoner

Ik denk als ik zeg ‘dat we nu met z’n allen meer dan voldoende water uit de lucht hebben zien vallen tot eind september’, dat jullie dit wel zullen beamen. ’s Nachts mag er af en toe nog malse regen vallen, zonder onweer, zodat de tuin ook nog verder tot zijn recht kan komen. Maar gelukkig zijn de weerberichten voor 1 mei alvast zeer belovend. En ik geef de prachtige, te lang verdoken, zon jullie hier alvast als koesterend element mee voor een mooie aanloop tot een zalige zomer die in aantocht is.

Dus eindelijk tijd om onze mooi aangelegde tuin en vijver te gaan ontdekken. Hier en daar lekker even pauzeren op een zitbank en gezellig keuvelen met medebewoners over de prachtige natuur die je daar omringt. Neem alvast ook een kijkje op de infoborden die her en der op onze wandelroute terug te vinden zijn en je uitnodigen tot extra bewegingsoefeningen. Dankzij de eerste giften kunnen we weldra al 2 extra zitbanken aankopen. Maar ga zeker met je familie en kennissen ook nog maar eens kijken op onze flyer of op de website waar ons aankoopverlanglijstje staat te prijken als een geboortelijst. Iedereen kan hier mee ondersteunen om al dat moois te verwezenlijken. Elke gift hoe groot of klein is welkom en wordt door ons allen zeer gewaardeerd.

Peter Claeys, onze technisch verantwoordelijk is met pensioen gegaan en heeft ons een geweldig geschenk gegeven met een mooie herinneringsknipoog. Dankzij zijn mooie nestkastjes zal er jaarlijks nieuw vliegend leven in onze tuin te ontdekken zijn. We zijn hem enorm dankbaar voor dit mooie afscheidsgebaar en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe ingeslagen levensweg.

Iedere woning zet ook zijn beste beentje voor, om de aansluitende terrassen gezellig klaar te maken, zodat jullie vanuit jullie living onmiddellijk van de gezonde buitenlucht kunnen genieten. Ik ga alvast trachten met regelmaat in mijn agenda een half uurtje vrij te maken in de namiddag om jullie tijdens mijn buitenwandeling hartelijk te komen begroeten.
Tot gauw.

Eddy Devolder

Volledige nieuwsbrief: [nieuwsbrief TM mei 2024] – PDF