Beste wensen voor 2021 waar we samen voor een gloed van warmte en verbondenheid gaan

SAMEN VOOR EEN GLOED VAN WARMTE EN VERBONDENHEID

Beste familie, beste sympathisanten,

2020 … een uitzonderlijk jaar.
De inzet van onze medewerkers in het voorbije jaar laat niemand onberoerd. Uit respect voor hun doorzettingsvermogen, professionaliteit en flexibiliteit betuigden we in de loop van het voorbije jaar onze dank via diverse wegen en acties.

Bij de start van het nieuwe jaar willen we nu een bijzondere actie organiseren. En liefst van al willen we dit samen doen. Samen met iedereen die betrokken is.

Op 15 januari tussen 17u30 en 20u zorgt een zee van kaarsen op het terrein van Ter Meeren voor een warme gloed van dank en verbondenheid. Een tuinkaars van elke bewoner, voor elke medewerker en vrijwilliger, voor ieders inzet en als dank voor het TOPTEAM van Ter Meeren.

Draag jij de medewerkers een warm hart toe en wil jij samen met ons, directie en bestuur van WZC Ter Meeren en Woonzorgnet-Dijleland, medewerkers een hart onder de riem steken? Wil jij door de schenking van een tuinkaars mee deel uitmaken van dit fijn initiatief van waardering? Dat zou fantastisch zijn !

Je kan een kaars schenken door 15 euro te storten op het rekeningnummer BE63 7340 3603 5408 met duidelijke vermelding van ‘TM kaars en je naam’. Wij zorgen voor de kaars en de warme gloed. Ook in de andere huizen van Woonzorgnet-Dijleland, in De Wingerd en Dijlehof in Leuven en Keyhof in Huldenberg bedanken we medewerkers die avond voor hun inzet. In totaal willen we minstens 1000
kaarsen aansteken. Stiekem dromen we echter van 1500 kaarsen. Deel dus gerust dit bericht onder jouw kennissenkring.

Maar er is meer! Medewerkers hebben het ook letterlijk koud. Ruimtes moeten immers regelmatig geventileerd worden. Medewerkers verplaatsen zich voortdurend van de warmte naar de kilte. Een deel van jullie steun gaat daarom naar de aankoop van een soft-shell jas voor elke medewerker.

Mochten we dit samen met jullie kunnen realiseren, zou dit ontzettend veel deugd doen. Samen zorgen voor een gloed van warmte en erkentelijkheid voor onze medewerkers. Dank voor hun inzet in het voorbije jaar, hoop voor 2021.

Met warme groet
Eddy Devolder
Campusdirecteur WZC Ter Meeren