Corona-update – 4/2/2022

Beste bewoner, beste familie, beste medewerker,

Na een positief testresultaat gisteren op woning 4 werden alle bewoners op deze woning getest. We zijn blij te kunnen melden dat iedereen negatief testte.
De positief geteste bewoner blijft voorlopig in kamerrestrictie, de woning zelf wordt echter terug opengesteld waardoor bezoek opnieuw mogelijk is. Uiteraard blijven we extra waakzaam voor eventuele symptomen, waarbij nieuwe tests zullen afgenomen worden.

Voor alle woningen vragen we nog steeds extra alertheid tijdens uw bezoek:
✓ ALTIJD handen wassen bij het binnen komen van Ter Meeren. Handhygiëne is één van de belangrijkste maatregelen om het virus aan te pakken.
✓ Een chirurgisch of FFP2 mondneusmasker aanhouden vanaf het betreden van het woonzorgcentrum en tijdens uw hele bezoek.
✓ Enkel bezoek op de kamers: max met 2 personen, mondneusmasker aanhouden, zo veel mogelijk afstand bewaren, goed verluchten.
✓ Bezoek met kinderen die geen mondneusmasker dragen even uit te stellen of enkel buiten laten doorgaan.
✓ Heeft u om het even welk ziektesymptoom of bent u in contact geweest met iemand met ziektesymptomen, stel uw bezoek dan even uit.
✓ Er wordt sterk aangeraden om nauwe contacten te beperken en elkaar zoveel mogelijk buiten te ontmoeten. Dit kan bvb op het terras aan de cafetaria, waar warmtestralers ophangen.

Indien er vragen zijn, kan u ons contacteren via bezoek@termeeren.be of tijdens de kantooruren op 016/47 13 51

Het Outbreakteam