Marie Van Tricht

“De gesprekken met verpleegkundigen, zorgkundigen, apotheker en bewoners hebben mij veel bijgeleerd over de waarde van het verlenen van een goede zorg”

In het kader van mijn opleiding farmaceutische zorg, heb ik gedurende twee weken WZC Ter Meeren kunnen ontdekken. Ik heb de werking van het WZC ‘achter de schermen’ leren kennen, door o.a. kennis te maken met de verschillende medewerkers en hun taken, mee te helpen in het dagcentrum, het effect van de tovertafel op de bewoners te ervaren, te praten met bewoners…

Dankzij de goede begeleiding van het geëngageerde personeel en de nodige vrijheid, werd deze stage een unieke ervaring.

De gesprekken met verpleegkundigen, zorgkundigen, apotheker en bewoners hebben mij veel bijgeleerd over de waarde van het verlenen van een goede zorg. Dit heeft mij gemotiveerd om, na mijn studies, ook mijn best te doen om dit te verwezenlijken.

Marie Van Tricht

1e master farmaceutische zorg