dries peeters

“De motivatie van de medewerkers is ook gebleken uit het enthousiasme waarmee mijn collega-stagiair en ik door iedereen ontvangen zijn.”

Ik kan terug blikken op een zeer aangename week die de verwachtingen die ik had over ouderenzorg gezwind overtroffen heeft.
Ter Meeren is een woonzorgcentrum met een visie die breed gedragen wordt door een team dat iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geeft. Ik ben heel erg onder de indruk van de inzet, toewijding en warmte waarmee zorgkundigen, verpleegkundigen, maaltijdbegeleiders, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, maar ook directie en niet in het minst de vrijwilligers voor de bewoners zorgen en op deze manier hun ouderen een nieuwe thuis bezorgen. De motivatie van de medewerkers is ook gebleken uit het enthousiasme waarmee mijn collega-stagiair en ik door iedereen ontvangen zijn en de passie waarmee ze over hun werk vertelden. Mijn appreciatie voor jullie inzet is enorm.

Het observeren van de goede samenwerking met huisartsen verbonden aan het woonzorgcentrum heeft mij bovendien gemotiveerd om me hier zelf in de toekomst als huisarts voor te engageren.

Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring die zonder enige twijfel een verrijking was, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Dries Peeters- 3de master huisartsengeneeskunde