“Het enthousiasme van het hele team werkt heel aanstekelijk en zorgt ervoor dat iedereen op een collegiale, warme wijze met elkaar samenwerkt om de bewoners hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.”

Ter Meeren, een woonzorgcentrum waar ik graag zelf mijn oude dag zou willen doorbrengen.
Het enthousiasme van het hele team werkt heel aanstekelijk en zorgt ervoor dat iedereen op een collegiale, warme wijze met elkaar samenwerkt om de bewoners hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Ik vond het heel leerrijk om op zo een korte tijd met zoveel verschillende disciplines in aanraking te komen en te zien hoe de verschillende teams elkaar uitstekend aanvullen.
Deze ervaringen en contacten met al deze verschillende personen zal ik zeker meenemen in de rest van mijn leven. Deze stage was voor mij een dikke 10 op 10 en ik zou graag iedereen willen bedanken voor deze top week.

Lucas Claessens – 3e master huisartsengeneeskunde