stage UCLL

“Ik vond het een zeer goede stageplaats voor het aanleren van de basiszorgen”

Eerstejaarsstudenten verpleegkunde, aan de UCLL, schreven de sterktes neer van hun stage in WZC Ter Meeren.
Prachtige reacties!

“Goede ondersteuning, inspraak, staan open voor vragen, welkomstgevoel.”

“Ik zag na het aankaarten van het probleem direct een verandering in het team, en het was uiteindelijk een super stage met een top team.”

“Goed opgenomen in een team waar je zeker terecht kan. Het team doet ook niet moeilijk in verband met het wisselen van je dagen (vroege of late). Goede steun en hulp en zeer sociaal en aangenaam team.”

“Leuk team, veel kansen om zelfstandig te mogen werken. Bij vragen kan je altijd terecht bij het team.”

“Tijdens de stage kom je te weten of dit beroep waar je voor kiest echt jouw ding is. Wat de stage zelf betreft vond ik het zeer leerrijk. Ik werd ontvangen door een tof team waarin ik mocht groeien. Ik mocht vrij snel zelfstandig werken. Goede begeleiding door mijn duo-verpleegkundige die me veel kansen heeft gegeven om verpleegkundige handelingen te verwerven en uit te voeren. Ben enorm gegroeid in deze 4 weken en weet met zekerheid dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

“Goed contact met de zorgkundige en verpleegkundige op mijn afdeling.”

“Ik vond het een zeer goede stageplaats voor het aanleren van de basiszorgen. Een aangenaam team om mee samen te werken. Voldoende opvolging zowel van het team als vanuit de school om de stage goed te doen verlopen”

“Ik werd goed opgevangen door de mentor en ze ondersteunde me goed. Ik kreeg ook voldoende kansen om mij te bewijzen.”