Isolatie en verstrengde coronamaatregelen – 3/12/2021

Beste bewoner, beste familie, beste medewerker,

Vermits we nog geen testresultaten binnen hebben, heeft onze CRA arts Dr Segaert het testcentrum gebeld. Door de grote druk op deze centra zullen we pas maandag alle resultaten binnen hebben.

Daarom kunnen we nog geen bezoek toelaten op woning 6. We hopen jullie maandag verder te kunnen informeren.

Het outbreakteam heeft deze ochtend besloten om de cafetaria volledig te sluiten en ook geen afhaal mogelijkheid te voorzien. Deze maatregel blijft voor ten minste 14 dagen gelden.

Nog even herhaling van de algemene regels.

  • ALTIJD handen wassen bij het binnen komen van Ter Meeren. Wilt u a.u.b. de signalisaties hierover niet gewoon voorbij lopen, maar dit effectief doen. Handhygiëne is één van de belangrijkste maatregelen om het virus aan te pakken.
  • Mondneusmasker aanhouden tijdens uw ganse bezoek.
  • Geen bezoek meer in de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Enkel bezoek op de kamers: max met 2 personen, mondneusmasker aanhouden, zo veel mogelijk afstand bewaren, goed verluchten.
  • Bezoek met kinderen die geen mondneusmasker dragen even uit te stellen of enkel buiten laten doorgaan.
  • Heeft u om het even welk ziektesymptoom of bent u in contact geweest met iemand met ziektesymptomen, stel uw bezoek dan even uit.

De oproep vanuit de overheid om contacten sterk te beperken, zouden wij graag hier willen doortrekken. Daarom onze vraag om uitstappen en restaurantbezoeken tijdelijk te beperken.

 

Indien er vragen zijn, kan u ons contacteren via bezoek@termeeren.be of tijdens de kantooruren op 016/47 13 51

Het Outbreakteam