Nieuwsbrief april

Beste bewoner

Al bekomen van de overschakeling van winter- naar zomertijd? Dat uurtje extra licht ’s avonds kan onze dagenergie toch wel een boost geven. Het valt me op dankzij de mooie zonnige dagen die we al hebben mogen proeven in maart hoe goed gemutst jullie erbij lopen. Nu nog dat masker achterwege kunnen laten hoor ik jullie al mijmeren en we zijn terug waar we wilden beginnen ?. Maar spijtig genoeg doen de cijfers weer een opwaartse beweging waardoor we toch het signaal krijgen van zeer alert te blijven. De vierde prik die als boost op het programma stond voor jullie is nog niet collectief uitgerold voor de woonzorgcentra. Sommigen onder jullie hebben deze al via een individuele uitnodiging kunnen gaan ophalen in het uitnodigend vaccinatiecentrum. Voor de anderen is het nog even wachten op het signaal vanuit de overheid.

Binnenkort kunnen jullie mekaar ook buiten weer treffen onder de grote tent die zoals vorig jaar wordt opgezet aan de hoofdingang. De parasols komen de terrastafels vervoegen en zullen jullie beschermen tegen teveel hitte en een mogelijke zonneslag wanneer de zon van katoen weet te geven.

Ik heb al gemerkt dat er enkelen onder jullie graag eens gaan kijken hoever de bouwwerken momenteel gevorderd zijn. Of is het naar al die stoere binken die er werken dat jullie benieuwd zijn? ? Wees steeds voorzichtig in de buurt van de werf voor aan- en wegrijdend verkeer.
Verder gaat het leven in Ter Meeren zijn gangetje en zijn we de verhuis van eind van het jaar al goed aan het voorbereiden. Binnenkort zijn er de woninggebruikersraden waar jullie op uitgenodigd worden met een lekker hapje en een drankje. Van die momenten maken we dan gebruik om jullie onze plannen eens goed uit de doeken te doen en mee te nemen in ons verhaal.

Katrien en al de medewerkers die jullie omringen gaan de komende periode jullie ook nog verwennen met leuke activiteiten en pure verwennerij. Meer kan ik hierover niet kwijt, deze eer laat ik aan hun. Zo is de verrassing eens zo leuk. Geniet van de opstart van één van de fijnste seizoenen van het jaar.

Eddy Devolder
Campusdirecteur

[nieuwsbrief TM april 2022] – PDF