Nieuwsbrief december

Beste bewoner en familie

De laatste maand van 2020 staat op onze kalender. Ze vertegenwoordigt dan ook wel een heel bewogen jaar dat in onze herinneringen sterk gegrift zal blijven als een jaar van COVID-19 en CORONA. Een virus dat begin 2020 in het nieuws werd vermeld als specifiek Covid-19. Niemand had ooit gedacht dat dit ons jaar en leven zo sterk zou gaan beheersen.

Dankzij de ongelooflijke menselijke en collegiale inzet van al de medewerkers en de waardering hiervoor door jullie allen, zorgen ervoor dat we hier toch een warme en gelukkige thuis kunnen blijven bieden en borgen. We blijven alert en houden ons samen aan de afgesproken beschermende maatregelen. We kunnen dan ook gezellig en intiem binnen de woningbubbels, samen met de medewerkers een mooi, menselijk en hartverwarmend Kerstfeest vieren op vrijdag 18 december 2020. Voor die dag blokkeren we dan wel de bezoekregeling zodat we het feest in iedere woning gezond en Coronaproof kunnen organiseren. De foto’s die hiervan mooie getuigenissen gaan vastleggen, bezorgen we jullie in een mooie format.

De bemoedigende berichten van de vaccins die er aan gaan komen, stemmen ons toch al wat positiever en geven ons al wat perspectief richting 2021. Toch gaan we de eindejaarsfeesten helemaal anders vieren dit jaar dan dat we al decennia lang gewoon zijn. De grote toeters en bellen zullen een jaartje opbergen en eind 2021 uithalen. Nu gaan we eindjaar op een serene, verantwoorde manier in zeer beperkte kring vieren. Een lekker glas mag niet ontbreken en gaan we zeker heffen in de nabijheid van de medewerkers en medebewoners. Voor de familie zal het nog op een beveiligde manier met de nodige afstand dienen te gebeuren. Niettemin wens ik jullie allen alvast toch een mooie warme Kerst en een rustige gezonde overgang van 2020 naar 2021.

Eddy Devolder

Campusdirecteur

[nieuwsbrief TM december2020] – PDF