nieuwsbrief TM december 2017

Nieuwsbrief december 2017

Beste bewoner,

Geloof het of niet, maar het is al weer de laatste nieuwsbrief van 2017. Wanneer ik hier telkens opnieuw achter mijn PC kruip, om een woordje te schrijven voor jullie, besef ik plots hoe snel de tijd wel gaat. Heb ik nu ondertussen jullie allen al persoonlijk eens kunnen ontmoeten? Het schaamrood komt dan op mijn kaken als ik hier een eerlijk antwoord moet op geven. Gelukkig mag ik wel stellen dat we mekaar wel meerdere malen hebben kunnen begroeten en ontmoeten in de verschillende ontmoetingsruimten, ateliers en gezellige ontspannings- en belevingsmomenten. Het is voor mij net als voor jullie een warm feest te mogen aanschuiven aan de mooi gedekte tafels, wanneer er een verjaardagfeest is. Of gewoon omdat we er zin in hebben om een stuk taart of lekker gebakken wafel of pannenkoek te eten.

Ik ben ook blij en fier dat jullie mekaar fantastisch stimuleren om deel te nemen aan het Parlement van Ter Meeren. We zien deze namiddagvergadering groeien met verschillende deelnemers vanuit de verschillende woningen. Het interactief contact tussen jullie als bewoners en ons, die samen met jullie op weg gaan, heeft mooi vorm gekregen. Ideeën, vragen, bedenkingen vanuit jullie kant vinden hier een gemakkelijk en direct klankbord. Ik, samen met de jullie omringende medewerkers, leren hierbij veel en trachten hierbij ook de aangekaarte noden in te vullen en de succesverhalen te bestendigen.

2018 zal dan ook een jaar worden waarbij dit alles nog meer vorm en zichtbaarheid gaat krijgen. Binnen ons feestjaar van 30 jaar WZC Ter Meeren gaan we samen met jullie verschillende feestactiviteiten opzetten en beleven. Ik kijk alvast vooruit en zal graag met jullie dit feestelijk jaar van toeters en bellen voorzien.

Eddy Devolder,
dagelijks verantwoordelijke

[nieuwsbrief TM december 2017] – PDF