Nieuwsbrief december

2022 komt in zicht!

Wat snakken we ernaar om eind dit jaar de beste voornemens te maken naar 2022 en volgende jaren, ZONDER rekening te moeten gaan houden met het Coronavirus dat ons nu al 2 jaar serieus in de ban heeft.

2021 is opnieuw een jaar van golven geweest, waar het schip WZC Ter Meeren gelukkig steeds de vloedgolf van mogelijke uitbraak heeft kunnen ontwijken. Hopelijk kunnen we straks aanmeren en uitkijken naar leuke uitstappen, terrasjesbezoeken en noem maar op. Nu, ver moet je vanaf september niet meer gaan om een leuke brasserie te gaan bezoeken. We hopen dan met lekkere koffie, wafels en pannenkoeken jullie te kunnen verwelkomen in onze eigen nieuwe brasserie met een mooi aansluitend terras en tuin in volle ontwikkeling. Als voorsmaakje van het toekomstig plaatje zullen binnenkort in de tijdelijke doorgang de plannen en ontwerptekeningen opgehangen worden. Zo kunnen jullie al kuierend een mooi idee vormen van het eindresultaat.

Tegelijkertijd wil ik hier als jaarafsluiter de medewerkers en vrijwilligers even in de bloemen zetten. Ik wil ze hartelijk bedanken voor de geleverde inspanningen die ze in deze moeilijke tijden dag in dag uit opnieuw met de warme empathische bejegening wisten naar voor te brengen. Jullie als bewoner verdienen ook dit moment van appreciatie voor het begrip en jullie dank en respect naar de medewerkers en vrijwilligers toe. Het is een enige ervaring te zien en mogen aanvoelen wat een warme vriendelijke omgeving we hier met z’n allen dagelijks mogen beleven in Ter Meeren.

Net als vorig jaar gaan we op iedere woning met de bewoners een mooi Kerstfeest organiseren in intieme kring van de woning zelf. Bezoek kan spijtig genoeg niet aansluiten wegens de heersende Coronamaatregelen. Mooie en leuke foto’s van deze woningfeesten worden zeker met de families gedeeld. Ik sluit alvast af met de binnenkort herhaaldelijke, maar daarom niet minder gemeende boodschap van: ‘ Zalig Kerstfeest en vooral de beste wensen voor het nieuwe jaar’.

Eddy Devolder
campusdirecteur

Download de volledige nieuwsbrief [december 2021] – PDF