Nieuwsbrief december

Beste bewoner

2024 staat voor de deur! Tijd om ons voor te bereiden op de komende winterse feestdagen en er samen een heerlijke warme periode van te maken. De goede Sint komt alvast langs op 6 december om nadien de gezellige aanloop tot de Kerstperiode in te luiden. Dit doen we met mooie Kerstversiering en onze Kerstmarkt op 10 december. In de verschillende woningen zijn de medewerkers hun beste beentje aan het voorzetten richting de reeds aangekondigde kerstrecepties, waarbij ze jullie samen met enkele uitgenodigde familieleden heerlijk gaan verwennen.

We kijken terug op een boeiend jaar met vele leuke activiteiten en ontwikkelingen in en buiten ons huis. Zo zijn er naast de leuk bezochte ontmoetingsplaats Brasserie De Bemde,  creatieve ateliers die tijdens verschillende weekdagen een mooi aanbod in de kijker stellen. Op deze manier heeft 2023 het leven buiten de woningen sterk op gang getrokken. Dit alles kunnen we natuurlijk niet alleen. We zijn dan ook zeer blij en verheugd om al onze vrijwilligers, die deze activiteiten mee ondersteunen, hiervoor hartelijk te bedanken.

Ook in 2024 zetten we onze schouders onder de voortgang van ons zorg- en leefconcept binnen het kleinschalig genormaliseerd woonaanbod. Onze prioriteit blijft hier om jullie, als bewoners en de familie errond, een thuisgevoel te geven waarbij respectvolle zorg geven ons principe-anker is.   We willen steeds garant blijven staan voor de warme zorg ondanks de vanuit de overheid opgelegde uitdagingen met minder en beperkte middelen er niet minder om zijn. De brede schouders die de medewerkers iedere dag rechtop zetten kunnen hierbij heel dankbaar door jullie families ondersteund worden. Het is samen dat we een mooi verhaal kunnen schrijven. Heb je zelf of iemand uit je omgeving duurzame inventieve voornemens voor 2024? Laat ze ons weten, we helpen ze waar mogelijk graag mee realiseren! Wij gaan alvast fier zijn wanneer we na de jaarwisseling onze mooie omgevingsaanleg in zijn volle ornaat kunnen openstellen, waar parkeerplaatsen tussen het groen aangelegde park terug te vinden zijn.

Ik sluit alvast af met de binnenkort herhaaldelijke, maar daarom niet minder gemeende boodschap van: ‘ Zalig Kerstfeest en vooral de beste wensen voor het nieuwe jaar’.

Eddy Devolder

[nieuwsbrief TM december 2023] – PDF