Nieuwsbrief esxtra

Nieuwsbrief – extra editie

Beste bewoner

Nog net voor ik mijn ander voorwoordje moet gaan plaatsen in de nieuwsbrief van april, doe ik hier mijn duitje in het zakje voor deze speciale editie.

Het is nooit gezien de maatregelen die nu rondom jullie worden opgezet. Een virus, dat van China zijn weg naar hier heeft gevonden, bepaalt ons leven sinds de laatste 10 dagen op een manier die we nog nooit hebben meegemaakt. Jullie kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen worden de toegang tot jullie woning ontzegd. Contact kan enkel via telefoon, het scherm van een computer (facetimen noemen wij dat) en het vensterwuiven. We staan met z’n allen versteld wat een creativiteit dit heeft teweeg gebracht bij de families, medewerkers en jullie zelf. De mooie brieven die jullie samen met medewerkers richting kinderen en nakomelingen versturen. De foto’s van geweldig warme sfeervolle dagmomenten die jullie hier beleven en dan delen met de familie via de sociale media, website en facebook. Gelukkig brengt de lentezon en de mooie narcissen die jullie kamers opfleuren de lente in huis.

Samen gaan wij nog een onbekende maar niettemin een zoete weg met dromen de volgende weken. Er staan nog heel wat bakactiviteiten in de woningen op het lijstje. Het zal intiemer en mogelijks intenser zijn.

Ik moet, ondanks mijn sterke voorkeur voor al dit lekkers, de komende weken forfait geven binnen jullie woningen maar hoop eens dat de maateregelen kunnen worden opgeheven jullie allen weer warm te mogen ontmoeten

Eddy Devolder, dagelijks verantwoordelijke

[nieuwsbrief TM extra editie] – PDF