Nieuwsbrief februari

Beste bewoner, familie

Zowel jij, bewoner in WZC Ter Meeren, als de medewerkers die je omringen hebben alvast hun eerste vaccinprik achter de rug. Dikke proficiat aan iedereen. We hebben nu toch meer perspectief dat straks samen met de eerste lentezon onze dagen terug mooi warm kleuren.
Wellicht gaan we, als alles volgens plan loopt, begin maart langzaam terug opstarten met woning overschrijdende activiteiten. Hou zeker de
maandkalender in het oog. Heropstarten van de activiteiten van de kapster en het gezellig treffen van mekaar in de cafetaria bij een droogje en een natje, is nog even koffiedik kijken. De regelgeving die vanuit de overheid ons allen, hier en in de brede maatschappij rondom ons, wordt opgelegd, blijven we respecteren. Het heeft ons door een steeds goede naleving en opvolging tot nu toe al heel wat ellende kunnen besparen.
Ondertussen wordt jullie aandacht met regelmaat opgeschrikt door een slag, een bonk, een piepende werfkraan en stortgeluid van metaal en beton. De afbraakwerken van het oude centrale gebouw zijn ingezet. Peter Claeys, technisch verantwoordelijk in WZC Ter Meeren, zal jullie hier maandelijks de stand van zaken meegeven met mooie, ondersteunende, foto’s.
Hebben jullie medebewoner Charles al gezien in de lokale pers met zijn interview in de Serrist? Hij geeft daar zijn bewondering en verwondering mee, op welke manier we hier duurzaam, ecologisch en economisch interessant omgaan met energie. Energie die opgewekt wordt door zonnepanelen op ons dak, eigendom van de coöperatie Druifkracht waar heel wat coöperanten hun financiële schouders hebben onder gezet.
Via deze weg wil ik jullie in naam van alle medewerkers nogmaals hartelijk danken voor jullie gestorte bijdragen voor de kaarsen die op hun beurt een mooie warmtegloed hebben gegeven in de vorm van een groot hart.

Hartelijke dank.
Eddy Devolder
Campusdirecteur

nieuwsbrief TM februari2021 – [PDF]