nieuwsbrief TM februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018

Beste bewoner,

Naarmate ik zelf ouder word, kijk ik ook al meer achterom voor wat is geweest. Nostalgie durven we dit als eens noemen. Een vorm van heimwee, een algemeen verlangen naar vroeger, naar ‘de goede oude tijd’. ‘Mijn’ en ‘ons’ jeugdsentiment, vervlogen herinneringen. Het zijn dan net deze herinneringen die bij mij, waarschijnlijk net als bij jou, een gevoel oproepen van dankbaarheid.
Dankbaarheid voor zovele dingen, momenten, kansen en mogelijkheden. In dit gevoel van dankbaarheid wil ik dan ook jou en je medebewoners bedanken voor de dagelijks warme ontmoeting met elk van jullie. Het gedeeld vertrouwen van jou en je familie in ons en het gevoel van dankbaarheid doet zo’n deugd. Medewerkers en vrijwilligers die je dagelijks omringen en het beste van zichzelf geven, om jouw welzijn en comfort optimaal te verzekeren, wil ik via deze weg ook een grote ‘dankjewel’ als waardering meegeven voor deze steeds kwaliteitsvolle hulpverlening.
Deze herinneringen en dankbaarheid kunnen we vanaf volgende maand bij de start van ons feestelijk jaar ten volle gaan beleven. Het woonzorgcentrum viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Een afvaardiging van jou als bewoner in het feest comité heeft heel actief deel genomen om een mooie jaarkalender op te maken. Dit zelfde feest comité is dan ook fier om jou en je familie met regelmaat hier te mogen ontmoeten op de geplande leuke activiteiten. Ik ben alleszins van de partij en hoop je er te mogen begroeten

Eddy Devolder, dagelijks verantwoordelijke

[nieuwsbrief TM februari 2018] – PDF