Nieuwsbrief januari

Beste bewoner

Tijdens de laatste dagen van 2023 blikken we graag nog even terug op de mooie momenten die we hebben mogen beleven en gaan koesteren als mooie herinneringen. Daarom is het tijd om ruimte te maken in onze interne harde schijf en de zwaar beladen en wrede beelden die ons in 2023 dagelijks voor ogen werden gehouden te ruimen voor warme, tedere en liefdevolle momenten.

Hoop en geloof in de goedheid van iedereen die ons omringen en dit samen deugdzaam uitdragen is al een eerste stap naar een betere en nieuwe wereld in 2024. Dicht bij huis kijken we eerstdaags uit naar de gerealiseerde mooie omgevingsaanleg met opnieuw proper te bereiken parkeerplaatsen 😊! Een tuin die gaat kleuren in de lente en die, dag na dag, een perfect toevluchtsoord zal zijn voor ieder van ons. Een wandeling met even pauzeren op een zitbank, recht voor en opzij turend naar al dat moois en wuivend naar de medepassanten die gewillig een babbeltje komen slaan. Een oase om naar terug te keren en te ontspannen, genieten, een plek die je meeneemt in dagdromen.

Ik wil graag jullie mooie woorden en dankbetuigingen die mij bereiken richting al de medewerkers die jullie dagelijks omringen, dan ook graag met fierheid aan hen overmaken. Ook in deze tijd van feesten zijn zij onverpoosd paraat en gaan afwisselend met hun collega’s dankbaar gebruik maken van hun vrije tijd om te genieten van warme en gezellige momenten met hun gezin en familie. Opnieuw gaan we dit jaar enkele medewerkers vieren die met pensioen gaan. Het wordt een heuse zoektocht om hen te vervangen. Daarom gaan we wederom in 2024 op zoek naar versterking binnen de verschillende teams voor specifieke zorgfuncties. Maar ook spontane sollicitaties zijn steeds welkom naast de geborgen inzet van jullie familieleden en vrijwilligers. 2024 wordt het jaar
waarin we samen de krachten gaan bundelen met jullie families en mantelzorgers om het leven, wonen en zorg dragen voor jullie, kwalitatief op ons gekend niveau te houden en te borgen.

Voorafgaand aan de Olympische spelen 2024 in Parijs, gaan wij hier in het voorjaar met fierheid en tromgeroffel onze inhuldiging van de laatste fase van de nieuwbouw plechtig organiseren. In een volgende brief krijgen jullie alvast meer gedetailleerd bericht hierover.
Om af te sluiten wens ik jullie allen een geweldig warm en verlichtend 2024!

Eddy Devolder

[nieuwsbrief TM januari 2024] – PDF