Nieuwsbrief – juli 2017

Beste bewoner,

De maand juli meldt zich aan. De examenstress voor studenten, ouders en grootouders kan worden opzij gezet voor een welverdiende aankomende vakantieperiode. Toch voelde juni al net zo aan, wat de temperatuur betreft. We hebben onze waterbadjes en drankvoorraad al eerder van stal moeten halen dit jaar dan dat we normaal gewend zijn. Velen van ons kijken dan ook uit of we de komende periode nu net niet het tegenovergestelde weer in onze schoot geworpen krijgen. De boeren zouden misschien nog net op de valreep hiermee gelukkig kunnen zijn. De vakantiegangers daarentegen die hun vertier en rust in ons eigen land gaan opzoeken dan weer eerder teleurgesteld. We hopen op een mooie mix van niet te zwoele en onverdraaglijke hoge temperaturen en liefst de nodige regen voor tuin en akkervelden tijdens onze nachtrust.

Voor de sportliefhebbers onder ons, is Wimbledon en de Tour de France een dagelijks terugkerend namiddagmoment. We merken dat vrouwen hier dan net iets meer van mee genieten dan de voetbalwedstrijden die nu hiervoor plaats maken.

Ik wil jullie allen een mooie zomer toewensen met de gekende boodschap van voldoende drinken en de schaduw als vriend te koesteren bij zeer warme dagen!

Eddy Devolder, dagelijks verantwoordelijke

[nieuwsbrief TM juli 2017]