Nieuwsbrief juli 2019

Beste bewoners,

Het is al puffen en zuchten geblazen met de hoge temperaturen die we al hebben mogen optekenen. Tja we vragen ieder jaar goed op tijd naar een mooie zomer, maar de geleidelijkheid die we hierbij heel graag zien met mooi droog weer overdag en ’s nachts wat sappige regen voor boer en tuinder, is een zeldzaamheid. Hittegolven en dan de onweders die nadien hier en daar de nodige schade berokkenen worden eerder de tendens. Jullie hebben ondertussen ook al de mooie initiatieven kunnen nuttigen die we bij zulk een warm weer afkondigen. Waterijsjes, frisse watermeloen, heerlijke afkoelende voetbadjes, Sangria en de mooie mannenbenen die nu zichtbaar worden onder de korte broeken. Ons rustig houden tijdens deze warmtedagen kan bij het beluisteren van klassieke tot jazzmuziek. Voor ieders oor wat wils.

Jullie gaan ook heel wat jong volk de revue zien passeren, die de vertrouwde zorgverleners komen ondersteunen, zodat deze zelf beurtelings hun welverdiende vakantie kunnen aanvatten. Jonge mensen die benieuwd zijn naar jullie verhaal, nieuwsgierig naar een tijd die voor hen ver weg ligt voor hun geboorte om samen met jullie een mooi vakantieparcours af te leggen.

Kim Clijsters is ondertussen al enkele jaren niet meer zo permanent aanwezig op teevee, maar de tennisliefhebbers onder jullie kunnen hun hartje ophalen met het Wimbledontornooi. De Eddy Merckx-fans van destijds onder jullie kunnen gedurende 3 weken de Tour de France volgen.

Ben je niet zo voor deze sportieve reportages dan nodigen we mekaar toch gewoon uit om even in de tuin te wandelen of bij de vijver of de kleine terrasjes her en der lekker te vertoeven bij een fris glas en een goede babbel. Ik ben fan en zal jullie hier ongetwijfeld met regelmaat tegen het lijf lopen en dan klinken we erop.
Tot dan!

 

Veel leesgenot, Eddy Devolder, dagelijks verantwoordelijke

nieuwsbrief TM juli 2019– PDF