Nieuwsbrief juni

Beste bewoner, familie

De voorbije periode blinkt uit in heel wat bijzondere dagen en momenten. Natter hadden we de maand mei ons niet kunnen indenken na een prachtig voorjaar van 2020. Snakkend verlangen naar betere temperaturen en droge dagen om lekker mekaar buiten te kunnen ontmoeten, werd niet onmiddellijk ingelost. Maar van Moederdag hebben we hier toch maar weer een zeer fijne memorabele dag van gemaakt. De vaders onder jullie mogen hetzelfde verwachten binnen enkele dagen ?.

De volgende dagen en weken zullen we jullie zeker gaan berichten met de verdere versoepelingen die er zullen worden afgekondigd. We gaan onze eigen verantwoordelijkheid terug krijgen en kunnen opnemen met steeds ieders veiligheid in ons achterhoofd.

Samen met de gemeente Huldenberg gaan we kijken hoe we volop mee kunnen gaan genieten van het zeer grote spektakel eind september. De echte wielerliefhebbers hebben al onmiddellijk begrepen dat het hier over het wereldkampioenschap wielrennen betreft. De gemeente Huldenberg is door de organisatie van het WK uitgeroepen tot één van de 5 officiële WK-dorpen en beschikt met de beruchte Smeysberg over één van de cruciale scherprechters in het finale wedstrijdverloop. Een unieke gebeurtenis waar we zeker deel van willen en gaan uitmaken. We gaan er een heus feestgebeuren van maken. We trekken onze korte broek aan en laten onze beentjes lekker blinken. We gaan meer dan wat te kijk geven en krijgen.

In volgende communicaties geven we zeker de verdere uitrol mee.

Tot binnenkort!

Eddy Devolder

[nieuwsbrief TM juni 2021] – PDF