Nieuwsbrief juni

Beste bewoner

We zeggen vaak tegen mekaar dat de tijd vliegt. Dit besef is er bij mij steeds meer, wanneer ik hier binnen de kortste keren jullie telkens voor de nieuwe maand wil verwelkomen. De pen is nog niet opgedroogd van de vorige nieuwsbrief en hier is het volle blaadje van juni er al. Iedere dag meldt zich anders aan en wordt door ieder van ons ook anders ervaren. Iedereen met zijn noden, deugden en pleziertjes van de dag die in heel kleine dingen kunnen schuil gaan.

Om dit ook voor de komende maanden goed te kunnen verzekeren zijn we nog steeds op zoek naar ondersteunende handen. Vele vertrouwde gezichten gaan tijdelijk hun pauzeknop gebruiken en genieten van een welverdiende vakantie. Ook zo de medewerkers die je gans het jaar omringen met hun warm inlevend vermogen.

Mogelijk ken je familie, vrienden, kennissen die graag samen met ons jouw dag hier mee willen komen inkleuren. Inkleuren kan onder verschillende vormen. Een leuke babbel, gezellig samen koffieklets houden, gaan wandelen, mee het maaltijdgebeuren ondersteunen, links of rechts (mag ook allebei ?) de woningmedewerkers ondersteunen in hun dagtaak. Alle hulp is welkom. Jij bent als bewoner de juiste ambassadeur om mensen uit je directe omgeving te motiveren om samen op pad te gaan. Wij, als team van het woonzorgcentrum zijn jou en je familie en vrienden alvast hartelijk dankbaar. Ik kijk al uit naar de mooie samenwerkingsverbanden die er kunnen worden gesmeed.
De nieuwbouw begint in zijn eindstadium te komen en zal normaal de gestelde periode van oplevering halen eind september 2022. Binnenkort wordt er per gekoppelde woning tijdens een lekkere koffie en iets zoets terug wat meer info gegeven. De woonzorgcoach van je woning zal je hiervoor tijdig uitnodigen. Geniet ervan!

Eddy Devolder
Campusdirecteur

 

[nieuwsbrief TM juni 2022] – PDF