Nieuwsbrief TM maart

Nieuwsbrief maart

Beste bewoner, familie

Wat een maand hebben we nu achter de rug!
Barkoude winterdagen met sneeuw en ijzel. Gezond ingeduffeld wandelen was de sport bij uitstek. Echt genieten van het winters landschap achter het raam met een warme tas koffie en natuurlijk het niet ontbrekende zoethoudertje erbij. Om dan een week later echte hoge lentetemperaturen op te tekenen. De zon was volledig van de partij en nodigt ons allen uit om naar buiten te gaan. Als je dan hier je stappen buiten de muren van het woonzorgcentrum zet, heb je heel wat te zien.

De grote afbraakwerken zijn enorm imposant. Grote kranen, bulldozers, hoogtewerkers, vrachtwagens, knipmachines en de heren die ze bedienen krijgen heel wat van jullie aandacht. Ik vind het leuk dat jullie, jullie zetel hebben omgedraaid met zicht op buiten in plaats van de teevee. Buiten speelt zich nu echt een groot avontuur af dat iedere dag een nieuwe aflevering meegeeft. Soms zijn de bonken en slagen zeer goed hoorbaar en voelbaar, wat dan ook de spanning er even inhoudt.
De afbraakwerkers leveren fantastisch precisiewerk waarbij ze de veiligheid voor de brede omgeving steeds aftoetsen en garanderen. Hierdoor raakt het werkschema wat achterop en zijn we dan ook genoodzaakt om de gekende tijdelijke omlegging van de hoofdingang achteraan het gebouw ter hoogte van het centrum voor dagverzorging nog even te verlengen tot 15 maart 2021.
In tussentijd leveren onze eigen medewerkers van de technische dienst prachtig werk met de aanleg van een mooi terras als uitbreiding van de tijdelijke brasserie ter hoogte van woning 8. Hopelijk kunnen we jullie, wanneer de maatregelen het toelaten, hier gezellig treffen onder een mooie parasol.

Ondertussen ook in deze nieuwsbrief ons recent schrijven met de aangekondigde versoepelingen vanaf 1 maart 2021. Indien deze niet erg duidelijk moesten zijn en/of er vragen/bemerkingen zijn, horen we deze graag. Geef ze gerust door via één van de medewerkers.
De grote boodschap in het verhaal van Corona blijft nog steeds dat we blijven rekenen op jullie gezonde burgerzin en verantwoordelijkheid die we van jullie gewend zijn en waarvoor hartelijke dank.

Eddy Devolder
Campusdirecteur

[nieuwsbrief TM maart 2021] – PDF