Nieuwsbrief maart

Beste bewoner

Wat een vreugde brengen de vogels, de merkbaar langerwordende dagen en de ontluikende voorjaarsbloemen met zich mee. Vreugde die we nodig hebben nu Corona zijn 2 de verjaardag viert en we gruwelen bij de angstaanjagende berichtgevingen vanuit Oekraïne.

Maar hebben jullie ook het fijne sportieve nieuws gehoord over een Belgische, Vlaamse schaatser? Als Herentenaar ben ik natuurlijk apetrots op onze nationale winterheld, Bart Swings, die een mooie gouden medaille voor ons land heeft meegebracht vanuit de Olympische Winterspelen in Peking. Sport levert naast mooie beelden op teevee toch ook een mooi verbonden gevoel wanneer er hoog gescoord kan worden. Na deze Winterspelen kijken we al volop uit naar de voorjaarsklassiekers bij de renners en de strijd in het voetbal voor de begeerde ereplaatsen.

Korter bij huis denken we al aan de mooie lente die eraan komt en maken we ons hier op het terrein klaar. Stapsgewijs zijn we de cafetaria aan het heropenen. Eerst uitsluitend met jullie in jullie eigen bubbel zonder familie of andere aanwezigen. Straks breiden we dit veilig uit naar meer. De mooie grote tent van vorig jaar wordt eind maart weer opgezet. De terrasmeubelen worden weer mooi uitgestald en nodigen jullie allen uit om hier van het toekomstig lekker weertje te genieten. Wanneer jullie kinderen of kleinkinderen dit alles mee enthousiast willen ondersteunen, verwelkomen we hen graag. Ze kunnen alvast terecht bij Katrien Philips, woonleefkundige voor nuttige informatie. Het is net zo fijn wanneer we dit met vertrouwde gezichten en een onvoorwaardelijk enthousiasme allemaal zicht kunnen geven en er samen van genieten. Dus iedereen welkom!

Eddy Devolder

[nieuwsbrief TM maart 2022] – PDF