nieuwsbrief TM november 2017

Nieuwsbrief november 2017

Beste bewoner,
Hopelijk heeft het winteruur je slaapritme niet te fel verstoord en heb je kunnen genieten van een extra uurtje nachtrust? ’s Avonds is het nu al een goed uur vroeger donker en ’s morgens kunnen de vroege vogels nog even genieten van een verlengde klare ochtend. Alhoewel dit binnen enkele weken ook niet meer merkbaar zal zijn, wanneer we afstevenen op de kortste dag van het jaar. Toch is dit onze standaardtijd zoals jullie hem tot voor 30 jaar altijd hebben gekend. Want het was in 1977 dat we voor het eerst in de zomer onze klok toen een uur vooruit moesten zetten. Stel dat we zouden stoppen met het schuiven van uren, dan zouden we dus altijd in het winteruur leven.

De maand november is ook de maand van herdenkingen en feesten. Onze dierbaren die er niet meer zijn herdenken we in het woonzorgcentrum Ter Meeren met een mooie eucharistieviering met aansluitend een gezellige koffieklets waar we mooie herinneringen ophalen en uitwisselen met elkaar. Maar ook de creatieve geest wordt opnieuw sterk aangesproken. Zo kan je samen met je medebewoners mooie creaties ontwikkelen op vlak van kleding, poëzie en / of teksten die dan in een wedstrijd jouw teamkleuren kunnen vertegenwoordigen. Wie weet ga jij, samen met je medebewoners-teamgenoten niet met de hoofdprijs lopen. Het team animatie en de jouw dagelijks omringende medewerkers zullen je erg gauw de nuttige informatie verstrekken en ook ondersteunen om dit project mooi te laten slagen. November is trouwens jouw en jullie maand, waar er een hele week festiviteiten op gezet worden. Kijk zeker de activiteitenkalender na.

Ik ontmoet jullie graag op één van deze festiviteiten. Waar er feest is, wil ik natuurlijk niet ontbreken. Tot binnenkort!

Eddy Devolder,
dagelijks verantwoordelijke

De nieuwsbrief als PDF ophalen: november 2017