nieuwsbrif TM september 2017

Nieuwsbrief september 2017

Beste bewoner,
Ik denk dat je evenzeer als ik en iedereen die zo kan genieten van mooi zomerweer, verwonderd en heel raar opkeek van het weer dat we in de maand augustus hebben mogen genieten. Met momenten een straaltje zon, maar meestal verdoken achter de wolken. Hemelwater waar iedereen de vorige maanden naar vroeg, is er gekomen. Sommige bomen verloren al bladeren en je kon met halfoogst zelfs al paddenstoelen gaan plukken. Zeker niet de ideale zomermaand zoals augustus zich dikwijls presenteert.
Nu maar hopen dat september nog wat droogs en zonnig in petto heeft. Want we hebben nog enkele mooie buitenactiviteiten, zoals de barbecues en uitstappen op de kalender staan.
September is tevens het startschot voor heel wat leerlingen en studenten. Wij zetten samen met jou, je medebewoners, familie en vrienden ook alles in de startblokken om verder te werken aan een ‘warme thuis’. Dit binnen de herkenbare, aangepaste en toch eigentijdse kleinschalige woon- en samenlevingsomgeving. We streven ernaar om jou en je medebewoners een veilige en intieme plek te bieden waar je je kan thuis voelen. Tegelijkertijd is het onze ambitie om de afstand tussen de samenleving en het wonen in Ter Meeren voortdurend te verkleinen. Hiervoor nodigen we regelmatig heel wat partners uit de omgeving uit, zoals het gemeentebestuur of verschillende verenigingen. Deel uitmaken van de naaste of ruimere sociale omgeving, blijft zo laagdrempelig. We willen dat je erbij hoort en we willen jou dan ook de kans geven om volwaardig te participeren aan de samenleving. Jouw bijdrage om dit mee verder gestalte te geven is van groot belang. Wij horen graag hoe je dit zelf ziet en ingevuld wilt hebben. De bewonersvergadering van dinsdag 19 september is hierin weer een stap vooruit. En ook de gemeenschappelijke gebruikersraad op 20 november 2017 is een ideaal moment. Zet dit alvast in je agenda. Ik verwelkom je er graag. Tot de volgende brief alvast.

Eddy Devolder, dagelijks verantwoordelijke

Verder lezen… [nieuwsbrief september 2017] – PDF.