“Ondanks de hoge werkdruk in de zorgsector heb ik ervaren dat er in Ter Meeren tijd wordt gemaakt voor de dingen die écht belangrijk zijn.”

Als huisarts in spe heb ik een weekje meegedraaid in het WZC Ter Meeren. Van zodra je er binnen stapt, voel je de huiselijke en warme sfeer die er heerst. De betrokkenheid van alle zorgverleners en de oprechte bezorgdheid om het welzijn van iedere bewoner maakte dat ik me al snel thuis voelde in dit enthousiaste team.

Uitstapjes naar Scherpenheuvel, oefenen met de kinesist om actief te blijven, Rummikub spelen, geheugentraining of een goed gesprek wanneer het eventjes niet gaat. Ondanks de hoge werkdruk in de zorgsector heb ik ervaren dat er in Ter Meeren tijd wordt gemaakt voor de dingen die écht belangrijk zijn.

In de nabije toekomst start ik als huisarts in het Leuvense. Na deze stage zal ik zorgbehoevende patiënten uit de buurt met een gerust hart aan de goede zorgen van de collega’s van WZC Ter Meeren toevertrouwen.

– Ellen Janssens, 3de master huisartsengeneeskunde