Positief testresultaat – 2/12/2021

Beste bewoner, beste familie, beste medewerker,

Helaas heeft de 4e golf ook Ter Meeren bereikt. Momenteel is er een positief resultaat bij een bewoner op woning 6. Alle bewoners van deze woning worden nu getest. Tot we de resultaten van deze testing kennen, is bezoek op deze woning niet toegelaten. We informeren jullie zo snel mogelijk over een aangepaste bezoekregeling eens we alle resultaten binnen hebben.

Voor alle andere woningen vragen we momenteel extra alertheid tijdens uw bezoek.

  • ALTIJD handen wassen bij het binnen komen van Ter Meeren. Wilt u a.u.b. de signalisaties hierover niet gewoon voorbij lopen, maar dit effectief doen. Handhygiëne is één van de belangrijkste maatregelen om het virus aan te pakken.
  • Mondneusmasker aanhouden tijdens uw bezoek.
  • Geen bezoek meer in de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Enkel bezoek op de kamers: max met 2 personen, mondneusmasker aanhouden, zo veel mogelijk afstand bewaren, goed verluchten.
  • Bezoek met kinderen die geen mondneusmasker dragen even uit te stellen of enkel buiten laten doorgaan.
  • Heeft u om het even welk ziektesymptoom of bent u in contact geweest met iemand met ziektesymptomen, stel uw bezoek dan even uit.

 

Gemeenschappelijke activiteiten onder de bewoners worden even on hold gezet.

De cafetaria ruimte wordt tijdelijk gesloten om er consumptie te nuttigen. We merken dat er onvoldoende kan verlucht worden omdat het dan te koud wordt voor wie er neerzit. Afhalen om mee te nemen naar de kamer kan wel nog.

De oproep vanuit de overheid om contacten sterk te beperken, zouden wij graag hier willen doortrekken. Daarom onze vraag om uitstappen en restaurantbezoeken tijdelijk te beperken.

 

Indien er vragen zijn, kan u ons contacteren via bezoek@termeeren.be of tijdens de kantooruren op 016/47 13 51

Het Outbreakteam