Voorzichtig goed nieuws uit woning 6 – 15/12/2021

Beste bewoner, beste familie, beste medewerker,

Alle bijkomende testresultaten van gisteren zijn negatief, met uitzondering van 1 bewoner die positief testte maar gelukkig geen enkel symptoom of ongemak vertoont. Deze persoon blijft zoals de voorschriften het voorschrijven voor de komende 10 dagen op haar kamer. Veiligheidshalve laten we de andere bewoners op de kamer hun maaltijden nuttigen in W6 en wanneer ze in de woning rond wandelen of in de living even willen gaan zitten, dragen ze een chirurgisch neusmondmasker. Verder blijven de bewoners van W6 tot 23 december in quarantaine in hun woning.

Bezoek kan in W6 volgens de gekende te volgen beschermende maatregelen en vragen we toch nog voor de volgende week tot een minimum te herleiden zodat we tijdens de komende feestdagen gespreid bezoek graag verwelkomen.

Voor de andere woningen geldt inderdaad ook nog steeds de grote voorzichtigheid en het naleven van de gekende beschermende maatregelen.

Wegens de sluiting van de cafetaria tot en met alvast 2 januari 2022 wegens onvoldoende ventilatiemogelijkheden trachten we de komende dagen en weken toch wel feestelijk te ondersteunen met:

  •  Vrijdag 17/12 komt nICE uit Huldenberg langs voor afhaal van Luikse wafels. Iedere bewoner krijgt dan een lekkere Luikse wafel in de woning aangeboden .
  • Muziek: doordat de overkoepelende activiteiten momenteel niet doorgaan, komt Greet op de woningen zelf muziek spelen de komende dagen/weken, in de namiddag.
  • De Leuvens ‘Joorzangers’ doen jaarlijks een kerstoptreden. Dit jaar kan dit niet doorgaan, maar hebben ze het wel opgenomen en doorgestuurd. We gaan jullie als bewoner trakteren op hun mooie muziek via de de livingteevee’s tijdens de feestdagen.
  • Vrijdag 24/12 komt “Tom Hye” in de namiddag terrasconcerten geven. Duimen op goed weer!
  • Iedere woning is zich al aan het opmaken voor het intieme Kerstfeest wat dit jaar opnieuw
    zonder familieleden zal worden gevierd.

Indien er vragen zijn, kan u ons contacteren via bezoek@termeeren.be of tijdens de kantooruren op 016/47 13 51

Het Outbreakteam