advertentie Rondom Oostrand Ter-Meeren maart-2019

Als ondersteuning plots een noodzaak wordt…

Actief ouder worden, we zijn er allemaal mee bezig. Een mooie oude dag, genieten van het leven. Maar wat als er op een gegeven ogenblik ondersteuning nodig is in die thuissituatie? En vooral: wat als een verblijf in een woonzorgcentrum in zicht komt?

Een sociaal assistent luistert naar jouw verhaal en zoekt samen met jou naar oplossingen.

Er doen zich soms situaties voor waarbij je hulp kan gebruiken om zelfstandig thuis te blijven wonen, of dat het praktisch zelfs niet meer mogelijk is. En het is goed om daar vandaag al eens even bij stil te staan.

Alleen tijdig en goed geïnformeerd, kan jij de juiste keuzes maken voor jezelf. Ingrid Boogaerts (foto) is bij woonzorgcentrum Ter Meeren verantwoordelijk voor de sociale dienst en zij luistert dagelijks naar de persoonlijke verhalen van bewoners, familieleden en natuurlijk ook van senioren uit de regio die op zoek zijn naar tijdelijke uitwijkmogelijkheden of duurzame oplossingen voor dat ene moment waarop je beseft dat zelfstandig thuis blijven wonen niet langer gaat.

Zij bekijkt samen met jou en je familie of naaste vertrouwenspersonen de mogelijkheden van een zorgtraject binnen het aanbod
van Woonzorgnet-Dijleland en begeleidt jou naar een geschikte dienstverlening en de juiste, professionele hulp. Ingrid doorloopt samen met jou de woonzorgoplossingen van Ter Meeren en staat je met raad en daad bij in het kluwen van aanvragen, tegemoetkomingen en alle administratieve zaken.

We zorgen er samen met een grote ploeg enthousiaste medewerkers voor dat je de juiste zorg krijgt, op het moment dat jij die nodig hebt. Want jij bent het die beslist en ook in het woonzorgcentrum schrijf jij zelf verder aan jouw eigen levensverhaal!

Gepubliceerd als ‘infomercial’ in Rondom Oostrand van 6 maart 2019.

advertentie Rondom Oostrand Ter-Meeren maart-2019