Nieuwsbrief april

Beste bewoners,

Hoera, de lente is in het land. En ondanks de maartse buien van de laatste tijd, kunnen we toch al af en toe genieten van een betere dag en ons naar buiten begeven. Ook de afbraak van de vroegere woningen 7 en 8 schieten nu op. We tellen af om terug van de omgeving rond Ter Meeren te kunnen genieten.

Tegen dat het zo ver is, wil ik het met jullie even hebben over bezoek ontvangen, binnen in huis. We merken dat het zo fijn is, telkens er iemand op bezoek komt. Daarom dat we in Ter Meeren kiezen voor een open huis en brasserie De Bemde openstaat voor al wie zin heeft om langs te komen. Jullie zijn er vast en zeker ook als eens naartoe geweest.

Aarzel dus niet om mensen uit te nodigen in Ter Meeren, in jullie huis. De brasserie, de woning, de living, jullie kamer, … het is een ontmoetingsplek waar familie en vrienden welkom zijn. Zo komt de huiselijke sfeer waar we allen naar streven nog meer tot zijn recht. Mensen ontmoeten, een babbeltje slaan, kleine dingen die vaak grote vreugde brengen. Toon als bewoner gerust w aar de koffie staat in de woning of zet jullie gezellig samen in de living. En je familie mag zeker de keuken gebruiken om eens iets lekkers voor je klaar te maken. Of wie weet zelfs ook voor jouw huisgenoten bij. Heeft je bezoek een rustig en braaf huisdier, het kan gerust mee naar de woning op bezoek komen. Dieren doen ons stralen door hun aanwezigheid. En kinderen nog meer, die brengen zo veel leven en vreugde in huis. In de passage is er voor hen een speelhoekje ingericht. Ga er samen zeker eens naartoe.

Genoten van de Koers Grote Prijs De Kroon onlangs? Wel nodig zeker je familie uit om samen naar de Brabantse pijl te kijken op woensdag 12 april. Ook dat creëert een gezellige sfeer.

Willen jullie graag samen op stap, dan is er de deelauto die voorzien is van een rolstoellift. Je kan deze reserveren aan het onthaal. De kostprijs hiervoor is 0,50€ per km. Op die manier is een uitstapje maken niet enkel voor wie nog in een gewone auto kan.

Ik wens jullie vele fijne ontmoetingen!
Hilde Depuydt, beleidsmedewerker

[nieuwsbrief TM april 2023] – PDF